Web Analytics Made Easy - Statcounter

باشگاه پرسپولیس با طرح سوالات، ابهامات و نکاتی در رابطه با حاشیه‌های دیدار با تراکتور، خواستار پاسخگویی باشگاه تبریزی شد.

به گزارش خبرگزاری برنا، رسانه پرسپولیس در خصوصی مربوط به حواشی دیدار مقابل تراکتور نوشت: «باشگاه تراکتور به عنوان میزبان این بازی که مسئولیت اصلی را در قبال حواشی رخ داده دارد و باید به سوالاتی پاسخ بدهد که در روزهای اخیر برای طرفداران فوتبال طرح شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سوالاتی که انتظار می‌رود پاسخ‌هایی مبتنی بر واقعیات آنچه رخ داده را دریافت کنند.

اما نکته مهمی که پیش از طرح سوالات باید به آن اشاره کرد، این است که اتفاقات روی داده در حاشیه یک مسابقه فوتبال، به هیچ عنوان نمی‌تواند به یک شهر یا یک قومیت نسبت داده شود؛ همانطور که تیم فوتبال تراکتور نمی‌تواند تمام ترک‌زبانان و حتی تبریزی‌ها را نمایندگی کند و بی‌تردید گروه قابل توجهی در این شهر هستند که نه تنها به تراکتور بلکه نسبت به ورزش فوتبال علاقه‌ای ندارند.

اما بخشی از سوالات، ابهامات و نکاتی که بی پاسخ مانده‌اند:

1. باشگاه تراکتور پیش از آغاز بلیت فروشی تاکید کرد: «هواداران بدون تهیه بلیط از طریق سامانه، به ورزشگاه مراجعه نکنند؛ چرا که به هیچ عنوان بلیط فروشی دستی یا اینترنتی در ورزشگاه انجام نمی‌شود.» با این حال آنچه در ورزشگاه یادگار امام دیده شد مسئله متفاوتی بود و باجه‌های بلیت فروشی با دریافت کد ملی تماشاگران، اقدام به صدور بلیط برایشان می‌کرد. این در حالی است که در همان ساعات، طرفداران استقلال به دلیل پر شدن ظرفیت 30 درصدی ورزشگاه آزادی نتوانستند برای تماشای بازی تیمشان وارد استادیوم شوند. باشگاه تراکتور که بلیط فروشی را در اختیار داشته، باید جواب بدهد که چرا به این تعهد خود عمل نکرده است؟

2. ساعتی پیش از شروع بازی، ستوده‌نژاد مدیرکل ورزش و جوانان استان آذربایجان شرقی در گفتگویی که در ورزشگاه یادگار امام انجام داد، اعلام کرد که «بلیط فروشی فقط برای طبقه پایین انجام شده» و «طبقه پایین 46 هزار صندلی دارد». اما به وضوح حتی در طبقه پایین تعداد نفراتی بسیار بیشتر از 46 هزار صندلی مستقر شدند و پیش از شروع بازی نیز برخلاف تصمیم قبلی، درهای طبقه دوم ورزشگاه نیز باز شد. چرا باشگاه تراکتور به عنوان میزبان مسابقه اجازه چنین اتفاقی را داد؟

3. باتوجه به اینکه بلیط فروشی به صورت اینترنتی (در ورزشگاه نیز باجه‌ها، بلیط اینترنتی صادر کردند)  انجام شد، طبیعتا امکان فروش بلیط بیشتر از 46 هزارتا وجود نداشت. اما تخمین ناظران نشان می‌دهد که دستکم 60 هزار نفر وارد ورزشگاه شدند. این حداقل 14 هزار نفر چگونه توانستند از گیت‌های الکترونیکی که باشگاه تراکتور پیش‌تر سیستم مجهز آن را تبلیغ می‌کرد، رد شدند؟ این سوال از آن جهت مطرح می‌شود که در ورزشگاه آزادی اگر بارکد روی بلیط با آنچه برای گیت تعریف شده، یکی نباشد، طرفدار نمی‌تواند از ورودی عبور کند و حالا مشخص نیست که این هزاران هوادار بدون بلیط، چگونه توانستند به استادیوم یادگار امام برسند.

4. آیا طرفدارانی که بدون بلیط وارد ورزشگاه شدند، مورد بازرسی قرار گرفتند؟ این سوال از آن منظر اهمیت دارد که ورود بطری به ورزشگاه ممنوع است اما در بازی تراکتور - پرسپولیس، بطری‌های زیادی در دست طرفداران دیده می‌شد و این شائبه را به وجود آورد که اساسا بسیاری از طرفداران به دلیل ازدحام، بدون بازرسی کافی توانستند روی سکوها مستقر شوند. باشگاه تراکتور در بیانیه خود نوشته بود: «از ورود افراد بدون بلیط جلوگیری خواهد شد.» آیا این باشگاه به این تعهد خود وفادار ماند؟

5. یکی از مسئولان "فرهنگی" باشگاه تراکتور در جدیدترین اظهارات مقامات این باشگاه ادعا کرده: «پس از اتفاقات بازی دو تیم تراکتور و پرسپولیس، به طور دقیق وضعیت سکوها را بررسی و رصد کردیم که با مدنظر قرار دادن تصاویر منتشر شده در فضای مجازی، مشخص شد که هواداران پرسپولیس در بین هواداران تراکتور حضور داشتند و عامل اصلی ایجاد تنش در سکوها بودند.»

در ادامه گفته: «یادآور می‌شود، امید عالیشاه پیش از این نیز در تبریز و در بازی تیم‌های گسترش فولاد و پرسپولیس با رفتارهای توهین آمیز خود موجب ناراحتی هواداران و بروز تنش شده بود که همین موضوع در اتفاقات بازی اخیر نیز تأثیر داشت.»

تناقضی بین این دو جمله وجود ندارد؟ ابتدا ادعا می‌شود که هواداران پرسپولیس نسبت به بازیکنان خودشان (مشخصا عالیشاه) سنگ‌پرانی کردند. سپس گفته می‌شود عامل بروز تنش، برخورد عالیشاه با هواداران تبریزی در بازی با ماشین سازی (به اشتباه گفته‌اند گسترش فولاد) بوده است. بالاخره هواداران "نفوذی" پرسپولیس سنگ پرتاب کردند یا هواداران تراکتور که از بازی‌های قبلی از عالیشاه عصبانی بودند؟

6. یکی دیگر از مسئولان باشگاه تراکتور مدعی شده که 10 دقیقه پس از ترک زمین توسط بازیکنان پرسپولیس، شرایط مهیای برگزاری بازی بود. اگر شرایط ده دقیقه پس از ترک زمین توسط پرسپولیسی‌‎‌ها مهیای بازی شده بود، چرا مهدی کیانی، محمدرضا اخباری و سایر بازیکنان تراکتور تا 20 دقیقه پس از ترک زمین، تلاش می‌کردند با دور زدن در ورزشگاه، طرفداران را دعوت به آرامش کنند؟

7. اگر ده دقیقه پس از توقف بازی، شرایط، مهیای برگزاری بازی بود، چرا داور برای از سرگیری مسابقه وارد زمین نشد؟ آیا این ادعا که داور منتظر بازیکنان پرسپولیس ایستاده بود، منطقی است؟ چرا که در چنین مواردی، اگر داور وضعیت را مهیای برگزاری بازی بداند، وارد زمین می‌شود و اگر یک تیم برای انجام بازی حضور نیابد، تخلف کرده است. آیا پس از توقف مسابقه، داور برای ازسرگیری بازی در محلی که مسابقه را متوقف کرده بود (وسط زمین) حاضر شد؟

8. اگر ده دقیقه پس از توقف بازی، شرایط، مهیای برگزاری بازی بود، پس چرا سرمربی پرسپولیس با اسکورت یگان ویژه، مهدی کیانی، ساغلام و همچنین با کلاه مخصوص نیروی‌های انتظامی از پله‌ها پایین آمد؟ آیا یک چنین وضعیتی نشان دهنده «شرایط فراهم برای پیگیری بازی» است؟

9. اگر باشگاه تراکتور مدارکی دال بر نقش داشتن طرفداران پرسپولیس (یا هر تیم دیگری) در جنجال‌های این مسابقه دارد، می‌تواند ارائه بدهد. یک راه حل این است که باشگاه تراکتور تصاویر این افراد را منتشر کند و با تطبیق دادن تصاویر با سامانه بلیط فروشی، کدملی را استخراج کند و در اختیار سامانه بلیط فروشی ورزشگاه آزادی (توسعه و تجهیز) قرار دهد تا مشخص شود این افراد با این کدملی‌ها، چند بار برای تماشای بازی پرسپولیس به ورزشگاه آزادی رفته‌اند. آیا این کار انجام خواهد شد؟

10. با فرض اینکه طرفداران نفوذی پرسپولیس بطری آب را در طول بازی به زمین پرتاب کردند، آیا شعارهای پیش از مسابقه، پرتاب لیرز و اتفاقات پیرامون یحیی گل‌محمدی نیز کار آنها بود یا چه کسانی؟ آیا بهتر نیست هر باشگاه میزبان، مسئولیت اتفاقاتی که رخ داده را بپذیرد؟ شاید این راهی باشد که در بازگشایی دوباره ورزشگاه‌ها، از تنش‌ها کاسته شده و همه برای یک بار، با واقعیت روبرو شوند.

انتهای پیام//

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: پرسپولیس تراکتور باشگاه تراکتور ورزشگاه آزادی بلیط فروشی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۵۸۸۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پاسخ به ۲۰ سوال کلیدی کنکوری ها درباره ایجاد سابقه‌تحصیلی و ترمیم نمره

در راستای ابهامات داوطلبان کنکور و همچنین پایه‌های دهم و یازدهم جهت ایجاد سابقه تحصیلی و ترمیم نمره به برخی از مهمترین این سوالات در ادامه پاسخ داده می‌شود:

ـ منظور از دانش آموز / هنرجو در شیوه نامه اجرایی ایجاد سابقه تحصیلی و ترمیم نمره کیست؟

افرادی هستند که در سال تحصیلی  ۱۴۰۳ ـ۱۴۰۲ در مدرسه روزانه و یا در نیمسال دوم سال تحصیلی مذکور در مدارس بزرگسالان، آموزش از راه دور یا ایثارگران ثبت نام کرده و در آزمون‌های خرداد ۱۴۰۳ شرکت می‌کنند.

ـ آیا دانش آموزان پایه یازدهم روزانه می‌توانند دروس پایه دهم را ایجاد سابقه کنند؟

متناظر با رشته تحصیلی خود بله؛ به طور مثال دانش‌آموزی که سال دهم رشته انسانی بوده و تغییر رشته به تجربی داده و اکنون مشغول به تحصیل در پایه یازدهم تجربی است می‌تواند در خرداد پایه یازدهم از طریق سامانه، دروس پایه دهم تجربی را ایجاد سابقه کند.

ـ آیا دانش‌آموزان پایه دوازدهم روزانه می‌توانند دروس پایه دهم و یازدهم را ایجاد سابقه کنند؟

متناظر یا غیر متناظر با رشته تحصیلی خود بله؛ برای مثال دانش آموزی که در پایه دوازدهم رشته انسانی مشغول به تحصیل است و دروس پایه دهم و یازدهم را ایجاد سابقه نکرده است از طریق سامانه ایجاد سابقه کند.

مثال دیگر آنکه دانش آموز پایه دوازدهم که می‌خواهد در گروه آزمایشی غیر متناظر با رشته تحصیلی خود در کنکور سراسری شرکت کند، می‌تواند دروس موثر به گروه آزمایشی را از طریق سامانه ایجاد سابقه کند.

ـ آیا دانش‌آموزان روزانه می‌توانند غیر متناظر با رشته در حال تحصیل خود ایجاد سابقه کنند؟

دانش آموزان پایه یازدهم که تغییر رشته داده‌اند می‌توانند دروس پایه دهم را ایجاد سابقه کنند.

ـ آیا هنرجویانی که (روزانه/ بزرگسال) در آزمون نهایی دروس موثر در گروه آزمایشی هنر شرکت می‌کنند می‌توانند درخواست اعمال همان نمره را در مدرک تحصیلی داشته باشند؟

در صورتی که درخواست خود را در سامانه ثبت کنند، نمره مکتسبه نهایی به جای نمره داخلی در کارنامه تحصیلی ثبت خواهد شد.

ـ آیا دانش آموزان مشغول به تحصیل می‌توانند همزمان با انتخاب دروس باقیمانده خود برای دروسی که قبلاً نمره قبول کسب کرده‌اند اقدام به ثبت نام ترمیم نمره کنند؟

بله؛ دروس باقیمانده خود را می‌توانند در مدرسه و دروس ترمیم نمره را در سامانه ثبت نام کنند.

ـ آیا دانش‌آموزان بزرگسال برای خرداد می‌توانند تمام دروس یک پایه را ثبت‌نام و در آزمون آن شرکت کنند؟

بله؛ دانش آموزان شاخه نظریه مدارس بزرگسالان آموزش راه دور ایثارگران و داوطلبان آزاد می‌توانند بدون اخذ مجوز از کمیسیون خاص تمام دروس (نهایی /غیر نهایی) را معادل با یک پایه تحصیلی با رعایت توالی دروس در نیمسال دوم انتخاب و در آزمون خرداد شرکت کنند.

ـ در صورتی که آزمون درس انتخابی برای ایجاد سابقه با آزمون درس اصلی تداخل داشت چه اقدامی باید انجام داد؟

متقاضی باید در آزمون درس انتخابی در خرداد و آزمون درس اصلی در شهریور شرکت کند (وضعیت درس اصلی در خرداد غیبت موجه ثبت می‌شود).

ـ فارغ التحصیل رشته علوم انسانی که متقاضی شرکت در گروه ریاضی و فنی است آیا می‌تواند درس عربی ۳ رشته انسانی را برای رشته ریاضی ترمیم کند و یا باید حتماً باید عربی رشته ریاضی را ایجاد سابقه کند؟

به انتخاب خود می‌تواند همان درس عربی ۳ انسانی را ترمیم و یا عربی ۳ رشته ریاضی را ایجاد کند و یا اینکه بدون شرکت در آزمون ترمیم یا ایجاد سابقه، نمره قبلی درس عربی ۳ انسانی را به عنوان سابقه تحصیلی به جای عربی ۳ ریاضی استفاده کند.

ـ آیا دروس عربی و فارسی شاخه فنی حرفه‌ای که برای گروه آزمایشی هنر ایجاد شده است، برای گروه‌های آزمایشی اصلی نیز اعمال می‌شود؟

خیر؛ متقاضی باید این دو درس را در همان گروه اصلی ایجاد سابقه کند.

ـ آیا فارغ التحصیل رشته نظری که می‌خواهد در گروه هنر شرکت کند باید دروس عمومی را ایجاد سابقه کند یا همان دروس شاخه نظری برای گروه هنر نیز محاسبه می‌شود؟

بله محاسبه می‌شود. در صورت تمایل دروس عربی ۳ و فارسی ۳ ویژه شاخه فنی حرفه‌ای و کار و دانش را نیز می‌تواند ایجاد سابقه کند و دروس سلامت و بهداشت تعلیمات دینی ۳ زبان خارجی شاخه نظری را که قبلاً ایجاد کرده، می‌تواند ترمیم نمره کند.

ـ آیا رعایت سقف واحد برای متقاضیان ایجاد سابقه و ترمیم نمره الزامی است؟

خیر؛ ایجاد سابقه و ترمیم نمره سقف واحد ندارد.

ـ یک فرد چند بار می‌تواند از فرصت ترمیم نمره استفاده کند؟

 فقط یک بار؛ ضمناً از زمان ابلاغ مصوبه جلسه ۵۷ کمیسیون معین شورای عالی در تاریخ  ۱۴۰۲/۹/۲۷، به افرادی که قبل از ابلاغ این مصوبه ترمیم نمره کرده‌اند، یک بار دیگر فرصت ترمیم داده می‌شود.

ـ فردی که در آزمون ایجاد سابقه و یا ترمیم نمره غیبت داشته است «تراز» این درس چگونه محاسبه می‌شود؟

غیبت در آزمون نهایی خرداد (موجه یا غیر موجه) به منزله درج نمره خام «صفر» در محاسبه نمره کل سابقه تحصیلی است.

ـ متقاضیان ایجاد سابقه/ترمیم نمره که در آزمون نهایی غیبت داشته‌اند آیا می‌توانند مجدداً در نوبت بعدی در آزمون شرکت کنند؟

ثبت نام مجدد از متقاضیان ایجاد سابقه و ترمیم نمره که درسی را انتخاب کرده‌اند اما در آن آزمون شرکت نکرده‌اند (غیبت موجه یا غیر موجه) بلامانع است.

ـ فردی که در آزمون نهایی غیبت داشته است و مجدداً بر اساس شیوه نامه ایجاد سابقه تحصیلی ترمیم نمره در آزمون نهایی شرکت می‌کند، آن آزمون ایجاد سابقه محسوب می‌شود یا ترمیم نمره؟

در صورتی که در درس غیبت، قبلا نمره داشته، آزمون جدید ترمیم و در غیر این صورت ایجاد سابقه محسوب می‌شود.

ـ سوابق تحصیلی چه سال و نوبت‌هایی به عنوان سابقه تحصیلی در نظر گرفته می‌شود؟

در نظام آموزشی جدید ۳ـ ۳ـ ۶ از سال ۱۴۰۲ و بعد از آن، صرفاً نتایج آزمون‌های نهایی نوبت خرداد به عنوان سابقه تحصیلی در نظر گرفته می‌شود. در این سال‌ها نتایج آزمون‌های نهایی نوبت‌های شهریور و دی به عنوان سابقه تحصیلی لحاظ نمی‌شود.

همچنین در نظام آموزشی سالی ـ واحدی نتایج آزمون‌های نهایی دیپلم اخذ شده بعد از نوبت خرداد سال ۱۳۸۴ به عنوان سابقه تحصیلی در نظر گرفته می‌شود. همچنین در نظام آموزشی سالی واحدی نتایج آزمون‌های نهایی پیش دانشگاهی اخذ شده بعد از نوبت خرداد سال ۹۱ به عنوان سابقه تحصیلی در نظر گرفته می‌شوند.

ـ جداول عناوین و ضرایب دروس سوابق تحصیلی دیپلم و پیش دانشگاهی نظام آموزشی سالی واحدی مربوط به کدام دسته از متقاضیان ایجاد سابقه تحصیلی و ترمیم نمره است؟

متقاضیانی که دارای سابقه تحصیلی در نظام سالی واحدی هستند یعنی دارای نمره آزمون نهایی دیپلم از خرداد ۱۳۸۴ به بعد و پیش دانشگاهی از خرداد ۹۱ به بعد می‌بایست بر اساس جداول مربوط به نظام آموزشی سالی واحدی اقدام به ایجاد سابقه تحصیلی و یا ترمیم نمره کنند.

ـ جداول عناوین و ضرایب دروس سوابق تحصیلی دیپلم نظام آموزشی ۳ـ ۳ـ ۶ مربوط به کدام دسته از متقاضیان ایجاد سابقه تحصیلی است؟

متقاضیانی که فاقد سابقه تحصیلی هستند از قبیل فارغ التحصیلان قبل از خرداد ۱۳۸۴؛ فارغ التحصیلان شاخه‌های کار و دانش و فنی حرفه‌ای؛ فارغ‌التحصیلان مدارس بین‌الملل طلاب حوزه‌های علمیه باید بر اساس جداول مربوط به نظام آموزشی ۳ـ ۳ـ ۶ اقدام به ایجاد سابقه تحصیلی کنند.

ـ آیا به شرکت کنندگان در آزمون ایجاد سابقه و ترمیم نمره «کارنامه» ارائه می‌شود؟

نمرات ایجاد سابقه تحصیلی و ترمیم نمره صرفاً به عنوان سابقه تحصیلی اعتبار خواهد داشت و در کارنامه تحصیلی متقاضی منظور نمی‌شود. فرایندهای ثبت نام و اعلام نتایج قطعی این آزمون‌ها بدون مراجعه حضوری به مدرسه و به صورت الکترونیکی از طریق سامانه my medu.ir  می‌شود و گواهی یا کارنامه‌ای برای شرکت کنندگان صادر نخواهد شد.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • هوادار-پرسپولیس در ورزشگاه سوت و کور
  • ماجرای پاسخ عجیب بیرانوند به یک سوال؛ وقتی خبرنگار از همه جا بی‌خبر بود!
  • پیام خوش اداره ورزش تبریز به تراکتوری‌ها
  • هوادار - پرسپولیس در ورزشگاه پاس قوامین؛ قطعی شد! + عکس
  • پاسخ مبهم ام باپه به سوال خبرنگاران در مورد آخرین بازی اروپایی او برای پاری سن ژرمن
  • پاسخ به ۲۰ سوال کلیدی کنکوری ها درباره ایجاد سابقه‌تحصیلی و ترمیم نمره
  • هشدار به ترابی بعد از پیشنهاد وسوسه انگیز | پاسخ ستاره پرسپولیس مشخص شد
  • افشین پیروانی: از بازی نساجی و پرسپولیس لذت می برم، ورزشگاه قرمز است / فیلم
  • ورزشگاه وطنی آماده میزبانی از بازی نساجی - پرسپولیس / فیلم
  • اوسمار به ساکت مدیون است